Biscuiti

de -Miti- in Prajituri, 8 Dec 2011 | 4453 vizualizari

 

Sunt fericita ca,in sfarsit,am descoperit reteta de baza. Aluatul a fost perfect ca sa il decupam cu formele de biscuiti. Se pot umple cu gem ,cu o crema de unt,cu Nutella sau pot fi decorate dupa bunul plac.De asemenea,se mai pot adauga si condimente.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 125 gr zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie sau un zahar vanilat
  • 250 gr faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • varf de cutit de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

 

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul si esenta de vanilie si continua sa mixezi.

Se incorporeaza faina si se formeaza un aluat cam de consistenta plastelinei usor de modelat.

Se ruleaza o foaie de aproximativ 5 mm sau mai groasa daca doriti si se decupeaza cu formele de biscuiti.

Se coc la cuptor 10-15 minute sau pana cand devin usor maronii.  Cand se vor raci se vor mai usca putin.

Se pot lipi cate doua cu gem,crema de unt sau Nutella sau se pot decora cu bombonele dupa ce decupam formele.

 

 

COMENTARII (34)

Cris2711

Cris2711 1

10.12.2011, 16:30

minunati

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

12.12.2011, 20:58

dragalasi mai sunt.......fetele cred ca au fost tare incantate...........

kamy

kamy 1

15.12.2011, 18:34

rabdarica n-am.asa ca-i admir la tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!