Biscuiti

de Mitinita in Prajituri, 8 Dec 2011 | 6699 vizualizari

 

Sunt fericita ca,in sfarsit,am descoperit reteta de baza. Aluatul a fost perfect ca sa il decupam cu formele de biscuiti. Se pot umple cu gem ,cu o crema de unt,cu Nutella sau pot fi decorate dupa bunul plac.De asemenea,se mai pot adauga si condimente.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 125 gr zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie sau un zahar vanilat
  • 250 gr faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • varf de cutit de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

 

Se mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul si esenta de vanilie si continua sa mixezi.

Se incorporeaza faina si se formeaza un aluat cam de consistenta plastelinei usor de modelat.

Se ruleaza o foaie de aproximativ 5 mm sau mai groasa daca doriti si se decupeaza cu formele de biscuiti.

Se coc la cuptor 10-15 minute sau pana cand devin usor maronii.  Cand se vor raci se vor mai usca putin.

Se pot lipi cate doua cu gem,crema de unt sau Nutella sau se pot decora cu bombonele dupa ce decupam formele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (34)

Cris2711 1

10.12.2011, 16:30

minunati

Bucataras Medi 1

12.12.2011, 20:58

dragalasi mai sunt.......fetele cred ca au fost tare incantate...........

kamy 1

15.12.2011, 18:34

rabdarica n-am.asa ca-i admir la tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura din pudding cu biscuiti