Biscuiti aperitiv, cu cascaval

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2015 | 3856 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza".
Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in fata televizorului, sau cu care imi pot incanta musafirii.
Se face rapid si nu necesita ingrediente multe, insa trebuie facuta portie tripla, ca de-abia ajunge la cate masea, la patru persoane cate suntem noi. :)))))
Din aceasta cantitate mie mi-au rezultat 25 de biscuiti si am mai rotunjit putin cantitatile Stefaniei.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 g cascaval
  • 100 g unt
  • 150 g faina
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita seminte de chimen
  • 1 varf lingurita piper
  • 1 varf lingurita sare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aperitiv, cu cascaval:

Spargem oul intr-un bol si adaugam pe rand toate ingredientele, mai putin faina pe care o vom pune treptat, in timp ce amestecam restul ingredientelor.

Untul trebuie sa fie usor moale, pentru a-l putea incorpora in aluat.

Ne oprim din a pune faina cand aluatul este usor moale, dar nu foarte lipicios.

Punem aluatul intr-o punga si il dam la rece pentru o ora, apoi il intindem pe masa infainata intr-o foaie de 4-5 mm grosime si cu ajutorul unei forme, decupam biscuitii.

Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii coacem pentru 10-15 minute la 200 de grade.

Sunt foarte buni si de efect, se pot servi atat calzi cat si reci.

 

TIPS-URI

1

Se pot asezona cu diverse condimente si diverse seminte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aperitiv, cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

09.03.2016, 15:52

super . la favo !!!

Xandrinne 1

24.04.2016, 20:38

claudiaO 1

10.05.2017, 09:23

Cat de bine arata! trebuie sa ii incerc musai!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza