Biscuiti aperitiv cu cimbru

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2016 | 3022 vizualizari

 

O reteta de biscuiti sarati , aromati cu cimbru proaspat perfecti pentru a fi serviti la un film alaturi de branzeturi moi cum ar fi Brie sau Camembert si nuci , alune, migdale si un pahar de vin rosu.
 
Se fac rapid si usor cu ingrediente putine.

 

INGREDIENTE

  • -250 gr faina
  • -3 linguri de cimbru proaspat maruntit
  • -1 lingurita sar
  • -1/2 lingurita nucsoara proaspat razuita
  • -100 gr unt rece
  • -200 ml smantana
  • -1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aperitiv cu cimbru :

In vasul robotului punem faina , sarea, cimbru, nucsoara si amestecam putin . Adaugam restul ingredientelor si pornim robotul ,lasam sa mearga pana cand avem o bila de aluat.

Pe o folie alimentara scoatem aluatul si formam un patrat din el pe care il invelim bine si il dam la frigider pentru cel putin o jumate de ora.

Cu cat sta mai mult aluatul in frigider cu atat se intareste mai bine si vor fi mai fragezi biscuitii.

Intindem aluatul pe folie , sau direct pe foaia de copt cam de 0,5 cm grosime si ii taiem in forma dorita .

Punem pe tava si dam tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 10 -15 minute .

Se pastreaza bine in cutie metalica inchisa bine , dar din cantitatile date nu va mai fi nevoie sa ii pastrati .

 

 

TIPS-URI

1

puteti presara seminte

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aperitiv cu cimbru " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

Bunica 1

04.02.2016, 13:30

Ce buni!

Rocsi 1

04.02.2016, 20:03

Cred ca sunt foarte buni!

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 08:21

merg la orice

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun