Biscuiti aromati cu dovleac

de katty in Dulciuri, 3 Ian 2016 | 2467 vizualizari

 

Daca vreti sa rontaiti ceva nu foarte dulce la o cafeluta si va place dovleacul sunt numai buni.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina+ptr presarat blatul
  • 80 gr unt topit+pentru uns biscuitii
  • 90 ml lapte batut
  • 200 gr piure de dovleac
  • 1 lingurita condimente(cardamon, scortisoara)
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2-3 linguri zahar tos ptr presarat deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aromati cu dovleac:

Intr-un castron punem  faina, dovleacul, untul topit,laptele batut, condimentele, praful de copt, bicarbonatul. Mixam bine pana obtinem o compozitie fina, nelipicioasa, care se desprinde usor de pe peretii vasului. Presaram putina faina pe un blat de lemn si intindem aluatul cu ajutorul unui sucitor pana ajunge la grosimea de 3-4 mm. Taiem biscuitii in ce forma dorim, ii ungem cu unt topit si presaram deasupra zahar tos. ASezam biscuitii  intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit aprox 12-15 minute.

TIPS-URI

1

puteti face piureul de dovleac in casa sau puteti sa il cumparati la borcan daca nu aveti timp.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aromati cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

04.01.2016, 09:00

miki_a 1

04.01.2016, 10:29

Deliciosi!

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de menta cu ciocolata