Biscuiti Cristal

de Giana in Prajituri, 2 Oct 2013 | 3297 vizualizari

 

Dulci, crocanti la exterior, fragezi in interior.

 

INGREDIENTE

  • 100 g margarina
  • 9 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 pahar zahar pudra (paharul cu care am masurat este de 200 ml), puteti sa puneti mai putin zahar pt ca ies foarte dulci
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • faina cat cuprinde (am masurat 3,5 pahare)
  • zahar pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Cristal:

Se amesteca margarina cu uleiul, oul, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se framanta compozitia cu faina si praful de copt pana obtinem un aluat tare. Se pune zaharul pentru ornat pe o farfurie. Facem bilute de marimea unei nuci, le dam prin zahar si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coacem biscuitii la 170 grade C pana se rumenesc dedesubt (la mine s-au copt in 20 min).

Cand ii scoatem din cuptor ei vor fi moi, insa dupa ce se racesc devin crocanti si se farama in gura.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti Cristal 265498
retete culinare - Biscuiti Cristal 265499
retete culinare - Biscuiti Cristal 265500
retete culinare - Biscuiti Cristal 265501
retete culinare - Biscuiti Cristal 265502
retete culinare - Biscuiti Cristal 265503
retete culinare - Biscuiti Cristal 265504
retete culinare - Biscuiti Cristal 265505
retete culinare - Biscuiti Cristal 265506

COMENTARII (24)

AndreeaCristea11 1

13.10.2013, 14:41

Cam cati biscuiti ies din cantitatile de mai sus? exact cati sunt in ultima imagine? Par asa de deliciosi! de-abia astept sa ii prepar :>

Giana 1

15.10.2013, 08:11

Da Andreea, mi-au iesit cati sunt in imagine (+3-4 bucati care n-au mai rezistat pana la poza si au fost mancati), eu i-am facut mai maricei cu diametrul de aprox. 5 cm.
Ma bucur ca ti-a placut reteta, sper sa-ti placa si gustul, sunt foarte usor de preparat.

Ramonaa 1

10.11.2013, 11:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: