Biscuiti crocanti cu malai

de Anamaria Cook in Dulciuri, 21 Mar 2014 | 2150 vizualizari

 

Aceasta varianta de biscuiti este super delicioasa si rapida. Pana si mofturosul familiei a fost de acord.

 

INGREDIENTE

  • 240 g malai
  • 250 g unt
  • 200 g faina
  • un ou
  • 140 g zahar pudra
  • un pumn fulgi de ovaz
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti crocanti cu malai:

  Asezati toate ingredientele intr-un castron incapator si amestecati bine pana ce obtineti un aluat moale.

   Formati bile de marimea unei nuci si aplatizati apasand usor cu palma peste fulgii de ovaz. Asezati biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti in cuptorul incins la 180C pentru 10-15 minute.

   Cand ii veti scoate din cuptor biscuitii vor fi putin moi dar se vor intarii si vor devenii foarte crocanti cand se vor racii.

   Eu am facut jumatate din aluat cu fulgi de ovaz si cealalta jumatate i-am ornat doar cu putin icing. Ii puteti lasa si simpli sunt la fel de deliciosi in ambele variante.

POFTA BUNA!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti crocanti cu malai-0
Biscuiti crocanti cu malai-1
Biscuiti crocanti cu malai-2
Biscuiti crocanti cu malai-3
Biscuiti crocanti cu malai-4
Biscuiti crocanti cu malai-5
Biscuiti crocanti cu malai-6
Biscuiti crocanti cu malai-7

COMENTARII (21)

dantes

dantes 1

22.03.2014, 06:43

interesanta

Raluca57

Raluca57 1

27.10.2014, 19:30

I-am facut si ne-au placut f mult. O parte i-am tavalit prin fulgi de porumb: crocanti si buni! Am incercat si diverse arome: scortisoara, mac, esenta de migdale, cocos. Ne-au placut toti!!!!!!!

Raluca57

Raluca57 1

10.11.2014, 13:22

Azi i-am facut in varianata sarata. Adica fara zahar, cu telemea rasa si chimen/mac, tavaliti prin fulgi de porumb. DELICIOSI!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24