Biscuiți crocanți din cereale integrale

de Rita Ilies in Dulciuri, 3 Oct 2015 | 6075 vizualizari

COMENTARII (21)

Valclaudia 1

03.10.2015, 22:01

ce super sunt!!! Sigur o sa incerc candva reteta asta! Sunt exact pe gustul meu

Rita Ilies 1

03.10.2015, 22:07

Sunt super delicioși.

MotanLaOale 1

03.10.2015, 22:11

mihaelar63 1

03.10.2015, 22:52

Asa frumosi sunt ca i-as pune pe perete ca si decor . ) Zilnic sa iau cte doi-trei si mereu sa se refaca proaspeti

Merisor 1

03.10.2015, 22:55

mena29 1

03.10.2015, 23:28

Sunt chiar pe gustul meu! Sunt fan al biscuitilor din cereale integrale! Si eu obisnuiesc sa-i fac,imi plac tare mult!

Rita Ilies 1

04.10.2015, 08:27

Mihaela, ce bună idee.

Catalina L 1

04.10.2015, 09:04

buna idea

Rita Ilies 1

04.10.2015, 09:54

simona72 1

04.10.2015, 09:59

Rocsi 1

04.10.2015, 11:13

Mie imi plac mult

Rita Ilies 1

04.10.2015, 11:48

Gherca Daniela 1

04.10.2015, 13:39

buni biscuitii!

Andra_Constantinescu 1

04.10.2015, 18:34

Buuni!

mirela0911 1

05.10.2015, 14:43

Deliciosi!

Rita Ilies 1

05.10.2015, 15:10

Corinuta 1

06.10.2015, 20:37

Ce faine-s! Abia astept sa le incerc!

Raluca57 1

09.10.2015, 08:40

I-am făcut, f f gustoși, dar se cam împrăștie. Mai trebuie ceva să "lege" compoziția.

Rita Ilies 1

09.10.2015, 10:32

Raluca, mă bucur că-ți place gustul. Cât despre consistență, nu știu ce să-ți spun. Dacă te uiți, am fotografiat rețeta pas cu pas iar compoziția se leagă bine. Poate ouăle folosite au fost mai micuțe. Mai bine de-atât, nu au cum să se lege, pentru că este o rețetă fără făină sau alte ingrediente ”lipicioase” și nici nu pot fi ca și batoanele din cereale sau biscuiții integrali din comerț pentru că nu au niciun aditiv, sunt doar fulgi de cereale și e normal să se rupă ușor.

Raluca57 1

09.10.2015, 22:14

Cu siguranta voi repeta rețeta, voi alege ouă mai mari, prin încercări repetate vor ieși perfecți. Ideea e ca doresc să rămână crocanți. Mulțumesc de raspuns

Rita Ilies 1

10.10.2015, 11:03

Cu drag! Nouă ne plac foarte mult. Prima noastră masă a zile, de regulă, constă în cereale cu lapte. Cumpărăm fulgi de ovăz, orz și secară, merișoare deshidratate, semințe de in, susan alb și negru, nuci, migdale, prune uscate... când-cum și ne facem noi un mix. Preferăm așa, decât să cumpăram musli plin de zahăr. Și uite-așa uneori pregătesc varianta aceasta, de biscuiți, pentru dimineață. Cu iaurt sau kefir sunt minunați.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gofre subtiri si crocante