Biscuiti cu banane si scortisoara

de AndrutzaP in Prajituri, 28 Noi 2016 | 4535 vizualizari

 

Pentru reteta de mai jos, m-am inspirat de pe blocul lui Edith!

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 130 g zahar
  • 125 ml ulei
  • 300 g faina
  • 10 g praf de copt
  • un varf lingurita sare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g nuca de cocos
  • suc de lamaie
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu banane si scortisoara:

   Bananele le stropim cu zeama de lamaie si le amestecam cu zaharul si uleiul. Intr-un alt vas amestecam faina, praful de copt, sarea si scortisoara. Turnam amestecul de faina peste banane si omogenizam bine. Punem deasupra si nuca de cocos si o incorporam cu ajutorul unei spatule.

   Aluatul obtinut va fi lipicios, asa ca vom forma biscuitii cu mainile unse cu ulei. Asezam biscuitii intr-o tava, cu o oarecare distanta intre ei deoarece la copt acestia vor creste.

   Coacem biscuitii in cuptorul preincins la 190 grade C, pentru 16-17 minute. Ii lasam sa se raceasca si ii pastram intr-un vas metalic.

   Serviti cu placere!

TIPS-URI

1

Cand formati bilutele, tineti cont ca acestea vor creste la copt. Acesta este momentul in care decideti cat de mari vreti sa fie biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu banane si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi pentru micul dejun