Biscuiti cu busuioc si cimbru

de Oana in Prajituri, 28 Mai 2015 | 4890 vizualizari

 

Au iesit extraordinari, cu o aroma deosebita! 

 

INGREDIENTE

    • faina alba- 125 gr
    • lapte- 60 ml
    • galbenus de ou- 1 buc
    • zahar- 50 gr
    • unt- 60 gr
    • turmeric- 1 /2 lingurita
    • busuioc si cimbru uscate- 1 /2 lingurita
    • praf de copt- 1/2 lingurita
    • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu busuioc si cimbru:

  • Amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, turmericul, busuiocul si cimbrul, zaharul si un praf de sare

  • Topiti untul si amestecati-l separat cu laptele si galbenusul de ou

  • Adaugati amestecul lichid peste cel solid si framantati usor cu mana pana obtineti un aluat nelipicios si ferm

  • Daca mai este nevoie puteti sa mai presarati deasupra cate putina faina, sa puteti framanta mai usor

  • Puneti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 minute

  • Puneti apoi aluatul in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit si alegeti o forma pentru biscuiti pe care o montati la celalalt capat al aparatului

  • Setati aparatul pe pozitia 2 pentru biscuiti mari si formati biscuitii direct in tava de copt, fara sa o ungeti si fara hartie de copt

  • Coaceti biscuitii la 180 de grade pentru 8-1o minute, pana se rumenesc usor deasupra

  • Cand se racesc se pudreaza cu zahar

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti intinde foaia de aluat si decupa biscuiti cu forme de biscuiti, daca nu aveti un aparat special

2

Din cantitatea de aluat de mai sus au iesit o tava de biscuiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu busuioc si cimbru" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bocconotti