Biscuiti cu chipsuri de ciocolata

de GeorgiG in Dulciuri, 5 Apr 2016 | 1016 vizualizari

 

Se fac foarte repede si sunt foarte buni.

 

INGREDIENTE

  • 170 g unt
  • 80 g zahar pudra
  • 1 ou
  • esenta vanilie
  • 240 g faina
  • un praf de sare
  • 7 g praf de copt
  • 65 g chipsuri de ciocolata
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu chipsuri de ciocolata:

Frecam untul moale cu zaharul pudra. Adaugam oul, praful de sare, apoi faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine. La final adaugam vanilia si chipsurile de ciocolata. Coca nu trebuie sa fie tare.Introducem la rece 15-20 de minute.

Formam bilute din aluat si le asezam in tava in care am pus hartie de copt lasand spatiu intre ele.Introducem in cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute pana capata o culoare aurie.

Se pot pastra intr-un vas inchis mai multe zile.La noi nu au rezistat decat doua zile.

La cererea fetitei mele la cativa biscuiti am adaugat si caramele.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti cu chipsuri de ciocolata 437126
retete culinare - Biscuiti cu chipsuri de ciocolata 437127
retete culinare - Biscuiti cu chipsuri de ciocolata 437128
retete culinare - Biscuiti cu chipsuri de ciocolata 437129
retete culinare - Biscuiti cu chipsuri de ciocolata 437130
retete culinare - Biscuiti cu chipsuri de ciocolata 437131
retete culinare - Biscuiti cu chipsuri de ciocolata 437132
retete culinare - Biscuiti cu chipsuri de ciocolata 437133
retete culinare - Biscuiti cu chipsuri de ciocolata 437134

COMENTARII (18)

Rocsi 1

06.04.2016, 21:46

Servesc si eu!

laura_n 1

08.04.2016, 17:24

imi plac tare! foarte fragezi!

GeorgiG 1

09.04.2016, 12:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21