Biscuiti cu ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 6 Dec 2011 | 4627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Biscuiti:
  • 100 g unt
  • 120 g zahar
  • 1 ou
  • 90 g banana
  • 80 ml lapte
  • 280 g faina
  • 35 g cacao
  • 5 g praf de copt
  • Vanilie
  • Crema:
  • 120 g zahar pudra
  • 100 g unt
  • 100 g crema de alune/100 g ciocolata
Portii: 32
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:

Biscuiti:

Untul moale se mixeaza cu zaharul pana incepe sa nu se mai simte, apoi se adauga oul si se mixeaza bina pana se incomporeaza, apoi se adauga banana pasata si laptele. Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua; se cerne peste compozitie si se mixeaza bine.

Aluatul obtinut se acopera cu folie alimentara si se pune in frigider pentru 1 ora. Cu mainile infainate se formeaza bilute care se aplatizeaza si se pun pe haria de copt. Se vor coace doua tavi de aragaz.

Fursecurile se coc 10-15 minute la temperatura medie, apoi se scot pe o tava. Se lasa sa se raceasca.

Crema:

Untul moale se mixeaza cu zaharul pana devine cremos, apoi se adauga crema de ciocolata sau cocolata topita (si lasata 5 minute sa se raceasca). Se mixeaza bine crema si se pune cate o lingurita in mijlocul unui biscuite, apoi se lipeste celalat apasand usor.

Biscuiti se aseaza pe o tava invelita in folie si se dau pentru o jumatate de h la frigider pentru a se intari crema, apoi se scot si se pastreaza in cutii inchise.

Nota: sunt mai buni a doua zi sau mai mult daca rezista 

 

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti cu ciocolata-0
Biscuiti cu ciocolata-1
Biscuiti cu ciocolata-2
Biscuiti cu ciocolata-3
Biscuiti cu ciocolata-4
Biscuiti cu ciocolata-5
Biscuiti cu ciocolata-6
Biscuiti cu ciocolata-7

COMENTARII (21)

Giana

Giana 1

13.09.2013, 17:43

mmmmmmm ce buni

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 06:35

grozavi

Adele

Adele 1

26.09.2014, 17:23

I-am facut si eu sunt deliciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12