Biscuiti cu ciocolata

de laylalala in Dulciuri, 22 Apr 2010 | 3389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 80 gr unt, moale
  • 100 gr zahar brun
  • 2 galbenusuri
  • 220 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 30 gr pudra de cacao
  • 100 gr iaurt
  • 24 cubulete de ciocolata cu lapte
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:

Tapeteaza o tava cu foaie de copt.Bate untul cu zaharul.Adauga galbenusurile si amesteca.Adauga faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si pudra de cacao si amesteca.Adauga iaurtul si amesteca pana la omogenizare.Da aluatul la rece 15 minute.
Intre timp incalzeste cuptorul la 190⁰C.Ruleaza aluatul pe o suprafata pudrata cu faina.Taie din el 24 cercuri de 5 cm si 24 cercuri de 6 cm diametru.Aseaza cate un cub de ciocolata pe fiecare dintre cele 24 de cercuri de 5 cm diametru.Apoi acopera aceste cercuri cu cele de 6 cm diametru, apasandu-le usor astfel incat ciocolata sa fie inchisa in biscuit.
Aseaza biscuitii in tava si coace-i 10-15 minute.Serveste-i calzi sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gaufre/wafe pufoase cu unt