Biscuiti cu dulceata(fursecuri)

de lilik in Dulciuri, 11 Sep 2010 | 6053 vizualizari

 

se pare k doar in week-end reusesc sa ma alatur voua,sper pe viitor sa o fac mai des dar pana atunci incerkti reteta asta de biscuiti.....sunt deliciosi...

 

INGREDIENTE

  • 80 gr unt
  • 80 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • dulceata de piersici
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu dulceata(fursecuri):

se pune faina intr-un vas si in mijloc se pune untul moale. Se amesteca cu mana pana se desface tot untul,apoi se adauga praful de sare,zaharul,oul,si praful de copt. Se amesteca toate ingredientele pana ce aluatul obtinut se desprinde de pe peretii vasului,apoi il infasuram in folie si il bagam in frigider pentru cca 1 ora.

Dupa ce a trecut timpul il scoatem si il framantam ca sa se dezmorteasca. Intindem cu sucitorul o foaie de cca 3 mm si o taiem cu forma care dorim. Jumatate o lasam intreaga iar celeilalte jumatati ii facem o gaura in mijloc. Punem in tava si dam la cuptorul preincalzit la 180° timp de 10 min sau pana se rumenesc.

Punem dulceata pe bucatile intregi si punem deasupra cea gaurita. Presarm zahar pudra si ii lasam pana a 2 a zi sa se inmoaie.

 

TIPS-URI

1

puteti folosi orice fel de dulceata

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti cu dulceata(fursecuri) 50416
retete culinare - Biscuiti cu dulceata(fursecuri) 50417
retete culinare - Biscuiti cu dulceata(fursecuri) 50419
retete culinare - Biscuiti cu dulceata(fursecuri) 50421
retete culinare - Biscuiti cu dulceata(fursecuri) 50423

COMENTARII (14)

lilik 1

11.09.2010, 20:54

valentina poti sa-i faci si fara duòceata numai fa foaia de 4-5 mm sunt la fal de buni si de fragezi

lilik 1

11.09.2010, 20:56

ela,rocsi ,nadina,bunica multumesc si corina iti dau cu toata inima

eleny2010 1

18.11.2010, 21:29

foarte frumos arata si e tare delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S