Biscuiti cu frisca si fulgi de migdale

de anca_rm in Prajituri, 26 Iul 2013 | 804 vizualizari

 

Aceasta reteta este una dintre favoritele mele , imi plac biscuitii facuti in casa si am incercat multe retete , dar asta o fac des.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 120 gr zahar
  • 80 gr frisca lichida
  • 1/2 plic praf de cop
  • 75 gr unt
  • 1 ou
  • 100 gr fulgi de migdale
  • sare
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu frisca si fulgi de migdale:

Pentru inceput mixam untul cu zaharul pana se omogenizeaza bine . Adaugam oul , frisca ( eu am folosit smantana pentru frisca, dar merge si cu frisca vegetala ) , sarea si vanilia si mixam in continuare . La sfarsit adaugam faina in care am amestecat praful de copt si fulgi de migdale.

Formam o bila si o punem in folie alimentara la frigider timp de 1 h.

Pornim cuptorul la 180 grade.

Dupa 1 h o scoatem de acolo , formam biscuitii ( cu pompa de biscuiti, sau pur si simplu cu mana ) ii punem pe o tava antiaderenta , sau cu hartie de copt si ii tinem la cuptor pentru 20 minute .

Va doresc pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti cu frisca si fulgi de migdale-0
Biscuiti cu frisca si fulgi de migdale-1

COMENTARII (13)

anca_rm 1

26.07.2013, 11:02

sa sti simona ca sunt buni si crocanti

Geanina87 1

26.07.2013, 17:53

buni

Rocsi 1

26.07.2013, 21:09

Cred ca sunt foarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04