Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu stiu sincer, cui apartine aceasta reteta, cand si de unde mi-am scris-o. Am gasit-o printre notitele mele si acum i-a venit randul la incercat. Cu siguranta am s-o mai repet ca este pe gustul meu.
Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, formam o rulada pe care o infasuram in folie si o dam pentru 1h la frigider.
Tapetam o tava de copt cu hartie pergament pe care o pudram cu faina.
Cu ajutorul unui cutit, taiem rulada in discuri de aprox 1cm grosime, pe care le asezam in tava.
Le coacem cam 25-30’, la foc moderat.
Biscuitii se pot consuma imediat, cand sunt putin crocanti sau dupa cateva zile cand devin moi si sfaramiciosi.
Pofta buna !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult