Biscuiti cu fulgi de cereale

de lia maria in Prajituri, 30 Iun 2010 | 8766 vizualizari

 

Nu stiu sincer, cui apartine aceasta reteta, cand si de unde mi-am scris-o. Am gasit-o printre notitele mele si acum i-a venit randul la incercat. Cu siguranta am s-o mai repet ca este pe gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi cereale
  • 1 cana nuca macinate
  • 100g nuca de cocos
  • 50g stafide
  • 1 lingura scortisoara
  • 5 linguri miere de albine
  • 100g unt moale
  • 1 esenta rom
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de cereale:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, formam o rulada pe care o infasuram in folie si o dam pentru 1h la frigider.

Tapetam o tava de copt cu hartie pergament pe care o pudram cu faina.

Cu ajutorul unui cutit, taiem rulada in discuri de aprox  1cm grosime, pe care le asezam in tava.

Le coacem cam 25-30’, la foc moderat.

Biscuitii se pot consuma imediat, cand sunt putin crocanti sau dupa cateva zile cand devin moi si sfaramiciosi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de cereale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

silvi0ara 1

30.06.2010, 10:38

Ce bine,tot imi place mie sa rontai ceva cand beau cafeaua.

Rocsi 1

30.06.2010, 11:03

nu beau cafea dar tot iau un biscuite sa stii

Laly 1

01.07.2010, 17:09

Chiar daca nu este dimineata tot vreau un biscuite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert foietaj cu scortisoara