Biscuiti cu fulgi de migdale

de mamaieelena in Prajituri, 30 Mar 2011 | 3048 vizualizari

 

Inainte de a va prezenta reteta vreau sa-i multumesc lui aziz pentru ca de la ea am preluat-o cu mici modificari evident si o sa vedeti de ce

 

INGREDIENTE

  • 110 gr margarina buna
  • 100 gr.miere de albine
  • 150 gr.faina
  • 130 cereale
  • 200 gr.alune de padure macinate
  • 250 gr.fructe uscate(prune.stafide.smochine)
  • aproximativ 100ml lapte de soia
  • 1/2 lingura praf de copt
  • un varf de lingurita bicarbonat
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de migdale:

Am inceput prin a taia marunt(cat se poate de marunt) fructele uscate si apoi le-am pus intr-un castron impreuna cu restul de ingrediente pe care le-am amestecat si am obtinut un aluat consistent pe care le-am facut bilute si le-am presat pe fulgi de migdale. Dupa care le-am asezat in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt . Le-am pus la cuptorul preincalzit la 180 de grade si au stat cate 20 de minute fiecare tava .Au rezultat 2 tavi de aragaz.

Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti cu fulgi de migdale-0
Biscuiti cu fulgi de migdale-1
Biscuiti cu fulgi de migdale-2
Biscuiti cu fulgi de migdale-3

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

03.04.2011, 23:01

multumesc gina si tie Teo iti multumesc

aziz 1

06.04.2011, 19:33

mamaie excelenti

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:39

Mi-ai usurat ,, misiunea '' , ma gandeam si eu cum sa-i ,, transform''

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04