Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara

de mihasara in Dulciuri, 13 Oct 2015 | 397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 4 linguri de fulgi de ovaz
  • 2 linguri fulgi de secara, pe care eu le-am macinat in rasnita electrica :D
  • 1 lingura indulcitor praf
  • o jumatate de lingura cacao
  • o jumatate de lingurita praf de copt
  • esenta preferata – cateva picaturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara:

  1. Pornim  cuptorul.
  2. Intr-un vas, amestecam toate ingredientele pana rezulta o pasta groasa.
  3. Punem  foaie de copt intr-o tava.
  4. Cu o lingura, luam aluat din vas si il dam o forma sferica in palma dupa care il aplatizam si-l asezam pe foaia de copt pregatita deja.
  5. Dureaza cam un sfert de ora pana sunt gata.
 

COMENTARII (13)

Panacris 1

13.10.2015, 21:37

Rocsi 1

14.10.2015, 20:12

Ce buni!

mihasara 1

15.10.2015, 08:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L