Biscuiti cu lamaie, ghimbir si o migdala

de anca_rm in Dulciuri, 15 Dec 2015 | 3743 vizualizari

 

Fursecuri de casa , cele mai bune si sanatoase .De asemenea sunt usor de facut si e o placere sa le faci impreuna cu copilul . Le-am facut in asteptarea lui Mos Nicolae si le-am decorat cu cate o migdala . Au fost foarte buni ,fragezi  si aromati.
I-am pregatit cu Green Sugar indulcitorul care nu schimba gustul si are 0 indice glicemic si caloric .
 
Din cantitatile date mi-au iesit 30 de bucati de marimea unui biscuit Oreo .
Sunt biscuiti perfecti pentru Mos Craciun  

 

INGREDIENTE

  • -250 gr faina
  • -80 gr Green Sugar sau 100 gr zahar
  • -2 oua
  • -100 ml ulei
  • -coaja si zeama de la o lamaie
  • -5 gr praf de copt
  • -10 gr ghimbir proaspat razuit
  • -praf de sare
  • -alune , migdale , nuci pentru décor
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu lamaie, ghimbir si o migdala:

Ouale impreuna cu indulcitorul sau zaharul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis. Adaugam ghimbirul razuit , coaja si zeama de lamaie si sarea . Omogenizam putin si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei. Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas. Vom obtine un aluat foarte fin si usor de modelat .

Luam din aluat bucati , cam de marimea unei nuci si ii dam forma . Presam in mijloc o aluna, nuca sau migdala.

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute . lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare , asta daca mai aveti ce .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu lamaie, ghimbir si o migdala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

Andra_Constantinescu 1

16.12.2015, 08:42

Foarte buni!

Geanina87 1

16.12.2015, 10:35

Ancutsa 1

16.09.2018, 15:00

Deliciosi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tulumbe