Biscuiti cu lapte

de laura_n in Prajituri, 21 Oct 2012 | 12014 vizualizari

 

Nu stiu cum sa va conving, pentru ca nu arata super, insa au un gust senzational. Sunt cei mai fragezi si mai buni biscuiti de casa, au un gust de lapte si sunt deliciosi, se topesc in gura.

Va recomand cu toata inima acesti biscuiti, buni atat la cafea cat si la lapticul de dimineata pt pitici.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 500 gr faina
  • 250 gr zahar pudra
  • 3 oua
  • 1 praf copt
  • 1 zahar vanilat
  • 100 ml lapte
  • miez de nuca
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu lapte:

Mai intai de toate, incalzim cuptorul.

Intr-un castron, punem faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si amestecam cu o lingura. Adaugam untul (eu nu l-am lasat afara ci l-am folosit direct de la frigider).

Ne echipam cu o manusa de unica folosinta si incepem sa framantam untul cu faina. Framantam pana se faramiteaza tot untul si adaugam, unul cate unul, cele 3 oua. Amestecam pana obtinem un aluat faramicios, si adaugam lapticul cald si il incorporam in aluat. Obtinem un aluat moale pe care il punem intr-un pos. Pregatim tava de copt cu hartie de copt si formam  biscuitei. Punem cate un miez de nuca in mijloc sau ii lasam simpli. Eu am facut si cu nuca si fara.

Coacem cam 15 min, pana se rumesc pe fund. 

Sunt cei mai fragezi si pufosi biscuiti pe care i-am gustat. David este fanul lor nr. 1

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

lilik 1

22.10.2012, 16:06

minunati...am sa-i incerc

alba_zori 1

25.10.2012, 18:14

foarte buni,pofta mare la golit cutia toata,dar cred ca s-au terminat nu..

laura_n 1

25.10.2012, 21:00

va multumesc mai sunt cativa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cacao si budinca de vanilie