Biscuiti cu ness si crema de alune

de Rocsi in Dulciuri, 12 Mar 2015 | 4623 vizualizari

 

O reteta de biscuiti grozava, se topesc in gura, o crema fina de alune...Ce sa mai palavragesc atata, sunt o mega bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 5 lg untura
  • 150 gr unt
  • 1 ou
  • 5 lg zahar
  • 2 pliculete ness
  • coaja rasa de portocala
  • 550 gr faina
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 borcanel crema de alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ness si crema de alune:

Toate ingredientele trebuiesc scoase inainte de folosire, pentru a fi la temperatura camerei. Untul, untura, zaharul le mixam spuma, adaugam oul. Incorporam coaja rasa de portocala, praful de copt, ness-ul, sarea. Cernem faina, o punem treptat, amestecam cu o paleta pana se intareaste putin aluatul, apoi framantam cu mana pana terminam de incorporat toata faina.

Presaram pe masa de lucru faina. Rupem bucati de aluat, intindem foi subtiri si decupam cu o forma biscuitii. Procedam la fel cu tot aluatul. Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu putin spatiu intre ei. Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumenesc usor. Cand sunt gata, ii scoatem pe o tava si ii lasam sa se raceasca. Lipim cate doi cu crema de alune, apoi ii dam putin la rece. Sa aveti pofta! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ness si crema de alune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu stafide si ciocolata