Biscuiti cu nuci

de anca_rm in Prajituri, 20 Dec 2013 | 2055 vizualizari

 

Chiar daca o sa va plictisesc azi, va mai aduc o reteta de biscuiti foarte fragezi si buni

 

INGREDIENTE

  • 200 gr margarină
  • 70 gr zahăr
  • 100 gr nucă măcinată
  • un galbenus de ou
  • 280 gr făină grâu
  • un plic praf de copt
  • un vf. cuţit sare
  • zahăr pudră şi zahăr vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuci:

Margarina o mixam impreuna cu zaharul , pana cand devine ca o spuma .

Adaugă galbenusul  şi mixează în continuare.

 Nuca o macinam si o incorporam in aluat.

 Punem faina si praful de copt si omogenizam bine .

 Vom obtine un aluat mai moale dar foarte usor de intins.

 Intindem aluatul cu sucitorul si taiem biscuitii in forma dorita .

 Pregatim o tava si pornim cuptorul .

 Asezam biscuitii in tava , nu trebuie foarte mult spatiu intre ei, nu vor creste foarte mult .

 Dam biscuitii la cuptor pana cand se rumenesc usor , si asa calduti ii pudram cu zahar pudra .

 

 

 

 

TIPS-URI

1

sunt foarte fragezi , si cu cat stau mai mult cu atat sunt mai buniii

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti cu nuci 285547
retete culinare - Biscuiti cu nuci 285548
retete culinare - Biscuiti cu nuci 285549
retete culinare - Biscuiti cu nuci 285551
retete culinare - Biscuiti cu nuci 285552

COMENTARII (27)

mirela0911 1

20.12.2013, 19:38

foarte buni!

Rocsi 1

20.12.2013, 21:08

anca_rm 1

23.12.2013, 16:12

va multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21