Biscuiti cu nutella

de Andreea Caroline in Dulciuri, 29 Dec 2013 | 4989 vizualizari

 

Doar 3 ingrediente si 15 minute !!! Atit ne trebuie pentru niste biscuiti deliciosi.Zic sincer ca am fost putin sceptica la inceput .Parca prea putine ingrediente ptr ceva bun...dar acum ca i-am incercat ii voi reface mereu !!!

 

INGREDIENTE

  • 180 gr nutella ( sau orice alta crema de ciocolata )
  • 160 gr faina
  • 1 ou
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nutella:

Punem intr-un bol faina si o amestecam cu oul intreg.

Adaugam apoi crema de ciocolata si amestecam bine totul pana obtinem un aluat tare .

Intindem aluatul cu ajutorul unui sucitor si decupam forme ( eu am decupat in forma de ursuleti) sau faceti bilute din aluat si apoi le turtiti usor cu dosul palmei.

Puneti astfel biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt (sau unsa cu unt si presarata cu faina ) si data la cuptorul incins in prealabil,la 180 grade pentru 4 minute.

Se servesc simpli sau presarati cu zahar pudra ! 

 

 

TIPS-URI

1

Ca aluatul sa nu se lipeasca cand il veti intinde ,puneti-l intre doua foi de hartie de copt.

2

Nu lasati biscuitii in cuptor mai mult de 4 minute.Deoarece,desi par moi,ei cand se racesc se vor intari .

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti cu nutella-0
Biscuiti cu nutella-1
Biscuiti cu nutella-2
Biscuiti cu nutella-3
Biscuiti cu nutella-4
Biscuiti cu nutella-5
Biscuiti cu nutella-6
Biscuiti cu nutella-7
Biscuiti cu nutella-8

COMENTARII (27)

laura_n 1

30.12.2013, 16:54

yuum! i-am bagat la seif

Andreea Caroline 1

30.12.2013, 19:19

Krystyan Trendy 1

08.01.2014, 10:57

grozavi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04