Biscuiti cu ovaz si ciocolata

de Irina in Prajituri, 28 Oct 2013 | 5580 vizualizari

 

De cate ori mergem la o cafenea imi place sa-mi iau, alaturi de cafea, un biscuit din ala mare, mare de ovaz, cu ciocolata. Atat de mult imi plac incat am zis ca-i cazul sa fac si eu. Evident, sunt muuuult mai buni...

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina alba
  • 350 g faina de ovaz
  • 250 g unt moale
  • 400 g zahar brun
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 100 g miez de nuca
  • 1 ciocolata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ovaz si ciocolata:

Cei mai buni biscuiti, ever! Nu degeaba prefer eu dulciurile facute in casa.

Am incins intai cuptorul la 180 grade.

Am pus untul topit impreuna cu zaharul si le-am mixat, dupa care am adaugat ouale, praful de sare, faina alba si praful de copt.

Am incorporat apoi faina de ovaz, nuca si ciocolata.

Am tapetat tava aragazului cu foaie de copt si am pus din compozitie cate o lingura plina din loc in loc.

Am lasat destul spatiu intre biscuiti, pentru ca aluatul se lasa.

Am pus tava la cuptor pentru 20 minute.

Daca faceti biscuitii mai mici, reduceti timpul de coacere. 

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti cu ovaz si ciocolata-0
Biscuiti cu ovaz si ciocolata-1
Biscuiti cu ovaz si ciocolata-2
Biscuiti cu ovaz si ciocolata-3
Biscuiti cu ovaz si ciocolata-4
Biscuiti cu ovaz si ciocolata-5
Biscuiti cu ovaz si ciocolata-6
Biscuiti cu ovaz si ciocolata-7
Biscuiti cu ovaz si ciocolata-8
Biscuiti cu ovaz si ciocolata-9
Biscuiti cu ovaz si ciocolata-10

COMENTARII (46)

elucubratiiculinare 1

29.10.2013, 17:19

like

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 08:59

arata foarte bine

Corinuta 1

30.10.2013, 14:31

Foarte fain arata si cred ca-s tare buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04