Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 3674 vizualizari

 

Nimic nu este mai frumos decat atunci cand dai frau imaginatiei. Asa am facut eu aseara cand aveam o pofta nebuna de ceva bun si usor de facut.
Biscuitii astia sunt deliciosi. Aroma parmezanului este extraordinara.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 100 gr ulei de palmier sau unt
  • 2 galbenusuri de oua
  • 4 linguri de lapte
  • 2 linguri de mac
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri cu parmezan ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras:

Se amesteca toate ingredientele, se formeaza o bila de aluat, se lasa la odihnit 20 minute in frigider apoi se intinde de cca 5 mm pe baza de lucru si se decupeaza diferite forme.

Biscuitii se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade, pe gratarul din mijloc pentru aproximativ 15 minute.

Sunt foarte gustosi, aromati si fragezi.

TIPS-URI

1

Ratustele sunt pentru decor, dand o atmosfera aparte alaturi de iepurasul cu cosulet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu parmezan pentru Iepuras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu orez