Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata

de Andreea Caroline in Dulciuri, 28 Iun 2015 | 684 vizualizari

 

Nu va puteti imagina cat sunt de fragezi...au fost dementiali ... merita din plin sa fie incercati .

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt ( sau margarina)
  • 50 g zahar tos
  • 1 ou
  • 3 linguri suc de portocala
  • 150 g faina tip '00'
  • 1\4 praf de copt
  • pepite de ciocolata
Portii: 13
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata:

Untul ( sau margarina) se scoate din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei .

Punem intr-un bol untul si zaharul si mixam cu ajutorul unui mixer la viteza maxima pana devin o crema de culoare alba .

Adaugam oul,sucul de portocala si mixam bine in continuare .

Punem apoi faina impreuna cu praful de copt si amestecam bine ingredientele.

La sfarsit punem pepitele de ciocolata si amestecam.

Acoperim bolul cu folie de plastic si dam la frigider pentru cateva ore .

Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei lingurite punem aluat in tava lasand spatiu intre biscuiti. Pentru o forma mai frumoasa folositi posh-ul. 

Dam la cuptor la 180 grade pana ce biscuitii sunt usor maronii pe margini. ( in jur de 10 minute) .

Se lasa sa se racoreasca ( daca este posibil) :) 

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata-0
Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata-1
Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata-2
Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata-3
Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata-4
Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata-5
Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata-6
Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata-7
Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata-8
Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata-9
Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata-10

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

28.06.2015, 23:32

Gicuta

Xandrinne 1

29.06.2015, 09:03

Andreea Caroline 1

29.06.2015, 10:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04