Biscuiti cu scortisoara

de andreeaandreia18 in Prajituri, 22 Mai 2012 | 9269 vizualizari

 

usor de facu si foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri mari de miere
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingura mare de margarina sau unt
  • 1 lingurita de soda
  • 1 linurita de scortisoara
  • facultativ putina nuca pentru sfarsit
  • faina cat trebuie,aproximativ 500 grame
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu scortisoara:

Amestecati toate ingredientele in afara de nuca si faina intr-un vas mai mare. Dupa ce le-ati batut cu mixerul si ati obtinut o compozitie ca o spuma adaugati treptat faina amestecand tot cu mixerul pana cand continutul se ingroasa mai tare. Apoi adaugati restul fainii si framantati cu mana pana nu se mai lipeste de degete.

Dupa ce ati treminat de framantat formati in palma bilute (ca si in fotografie) si puneti-le intr-o tava la cuptor la 180 de grade pentru 10-15 minute (depinde de cuptorul dumneavoastra). Daca vreti inainte de a le da la cuptor bagati in fiecare biscuit cate o bucatica de nuca. Dar asta doar daca doriti!

Sunt foarte bune si peste cateva zile si raman moi in permanenta. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MIUTA 1

23.05.2012, 11:46

Sim0na 1

23.05.2012, 21:59

Bine ai venit!! Abia astept sa vad ce bunatati ne prezinti!!
Biscuitii i-am trecut deja la favorite..

andreeaandreia18 1

24.05.2012, 12:25

multumesc Simona!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nesquik Cookies