Biscuiti cu stafide

de ianculubita in Dulciuri, 1 Apr 2013 | 4066 vizualizari

 

Biscuiti usor de facut si deliciosi!!

 

INGREDIENTE

  • 250g faina
  • 125g zahar pudra
  • 2galbenusuri
  • 125g unt topit
  • 50ml lapte
  • 1ceasca cu stafide inmuiate in apa de trandafiri
  • 1lingurita esenta de trandafiri(din comert)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu stafide:

Intr-un bol amestecam cu mana faina,zahar,un praf de sare,galbenusuri,esenta,unt,lapte,pana ajungem la un aluat omogen;formam o sfera,o infasuram in folie alimentara si o lasam la frigider1h;in acest timp,punem stafidele intr-un bol si le acoperim cu apa de trandafiri(din comert)

Dupa 1h,punem aluat in pistolul de biscuiti pe un platou,apoi transferati in tava pe hartie de copt,deasupra punem cate o stafida si lasam la cuptor 30min.

TIPS-URI

1

esenta de trandafiri,poate fi inlocuita cu esenta de migdale

2

apa de trandafiri poate fi inlocuita cu ceai concentrat de fructe

3

pentru cine nu are pistol,se pot face biscuiti in palma,o bila aplatizata

4

biscuitii se pot pastra in cutii inchise ermetic

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Renataedina 1

01.04.2013, 13:08

Super!

ionela2682 1

01.04.2013, 16:26

Ce frumoase..am si eu o forma dinaceea si nu am mai folosit-o demult!!

Rocsi 1

01.04.2013, 21:58

Foarte buni si frumos aranjati

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca de cocos