Biscuiti cu unt decorati

de gospodariu in Mancare copii, 12 Mai 2016 | 521 vizualizari

 

Frumos decorati, acesti biscuiti cu unt in diverse forme, nu au lipsit niciodata de la ziua fetitei mele.

 

INGREDIENTE

    • 230 g unt de 82% grasime;
    • 1 ou;
    • 180 g zahar pudra;
    • 1 praf de copt;
    • 430 g faina alba;
    • zeama de lamaie/esente;
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt decorati:

1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra.

2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura camerei.

3.Se adauga zeama de lamaie sau esenta dupa preferinta.

4.La final se adauga faina si praful de coc si se framanta usor.

5.Se intinde o foaie pe blatul de lucru si se decupeaza diverse figurine.Tava se introduce la cuptor pentru 15 minute la foc potrivit.

Se pot decora cu royal icing sau cu pasta de zahar.

 

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti cu unt decorati-0
Biscuiti cu unt decorati-1
Biscuiti cu unt decorati-2
Biscuiti cu unt decorati-3
Biscuiti cu unt decorati-4
Biscuiti cu unt decorati-5
Biscuiti cu unt decorati-6
Biscuiti cu unt decorati-7
Biscuiti cu unt decorati-8
Biscuiti cu unt decorati-9
Biscuiti cu unt decorati-10
Biscuiti cu unt decorati-11
Biscuiti cu unt decorati-12
Biscuiti cu unt decorati-13

COMENTARII (7)

anca_rm 1

13.05.2016, 12:15

cata rabdare , sunt foarte frumosi

marcela1979 1

13.05.2016, 17:15

Rocsi 1

13.05.2016, 21:15

Foarte frumosi sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04