Biscuiti cu unt si cacao

de nilgun in Dulciuri, 20 Iul 2013 | 1652 vizualizari

 

Inspiratie bucataras.ro

 

INGREDIENTE

  • un pachet unt
  • 180 gr. zahar
  • 1 ou
  • 1 fiola esenta de vanilie plus una de rom
  • 350 gr. faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3-4 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt si cacao:

Se amesteca cu mixerul untul cu zaharul. Se adauga oul, esentele, praful de copt si se mixeaza. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. se imparte luatul in 2, una din parti se amesteca cu cacaoa. Apoi cele 2 compozitii se amesteca din nou. 

Se intibde cu facaltul o foaie de 1 cm grosime, se decupeaza in formele dorite si se coace la cuptor cam 10 minute. Avand o tava destul de micuta am copt cate 10 biscuiti de diferite forme. Au iesit deliciosi.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

ca sa nu ramana aluat nefolosit, ultimii biscuiti i-am copt in forma de bastonase

2

se pastreaza intr-o cutie de biscuiti de tabla

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti cu unt si cacao-0
Biscuiti cu unt si cacao-1
Biscuiti cu unt si cacao-2
Biscuiti cu unt si cacao-3
Biscuiti cu unt si cacao-4
Biscuiti cu unt si cacao-5
Biscuiti cu unt si cacao-6
Biscuiti cu unt si cacao-7
Biscuiti cu unt si cacao-8
Biscuiti cu unt si cacao-9
Biscuiti cu unt si cacao-10
Biscuiti cu unt si cacao-11
Biscuiti cu unt si cacao-12
Biscuiti cu unt si cacao-13
Biscuiti cu unt si cacao-14
Biscuiti cu unt si cacao-15
Biscuiti cu unt si cacao-16
Biscuiti cu unt si cacao-17
Biscuiti cu unt si cacao-18
Biscuiti cu unt si cacao-19

COMENTARII (30)

nilgun 1

20.07.2013, 19:03

maine la cafeaua de dimi va dau

diaconta 1

20.07.2013, 22:10

ce biscuiti buni

nilgun 1

20.07.2013, 22:44

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04