Biscuiti cu unt si dulceata

de maisondenisse in Dulciuri, 23 Noi 2015 | 7738 vizualizari

 

Credeti-ma, nu aveti cum sa dati gres cu aceasta reteta incredibil de rapida! Din 3 miscati aveti niste biscuiti foarte aromati care se topesc in gura, la propriu.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 80 g zahar pudra
  • 300 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingura praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt si dulceata:

   Untul taiat bucatele se mixeaza cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Se adauga sarea, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un aluat omogen.

   Din aluat se fac bilute de cativa cm si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. In mijlocul bilutelor se face o adancitura cu degetul in care se pune dulceata.

   Biscuitii se baga in cuptorul preincalzit pentru 12-15 minute, iar dupa ce se racesc complet se pudreaza cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

Se lasa la cuptor doar cat biscuitii sa devina aurii pe margini, dar se coc prea mult, dupa ce se racesc se vor intari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu unt si dulceata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu crema de branza si afine