Biscuiti curcubeu

de Valclaudia in Dulciuri, 23 Aug 2014 | 4583 vizualizari

 

pentru dimineata la cafea, va las niste biscuiti aromati si foarte fragezi....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. unt sau margarina
  • 1 lingura de untura
  • 150 gr. zahar tos
  • cca 450 - 500 gr. faina alba
  • 100 gr.nuca de cocos
  • 1/2 praf de copt cu sofran
  • 2 oua
  • coaja de portocala confiata
  • pentru decor: zahar tos si zahar colorat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti curcubeu:

Untul sau margarina (la temperatura camerei ) se mixeaza cu ouale, untura, zaharul, coaja de portocala confiata,nuca de cocos si praful de copt.

Adaugam faina si framantam un aluat gras pe care-l lasam cel putin 2 ore la rece. (Eu am pregatit de seara aluatul, l-am lasat la rece si a doua zi am copt biscuitii).

Amestecam intr-un bol cca 100 gr.zahar tos in care punem cristale de zahar colorat.

Rupem bucatele din aluatul scos de la frigider, il modelam intre palme dupa forma dorita, apoi trecem biscuitii prin zaharul colorat.

Asezam biscuitii pe hartie de copt in tava cuptorului, dupa ce umplem tava o dam la copt la temperatura moderata 175 grade pana se rumenesc usor biscuitii (cca 20-25 minute).

Ii scoatem din cuptor, ii lasam la racit si servim.

Sunt foarte aromati si pufosi...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti curcubeu" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu biscuiti,fineti si cocos