Biscuiti de ciocolata in crusta de zahar pudra

de muffin_lover in Dulciuri, 8 Aug 2013 | 3533 vizualizari

 

Cand trec pe la raionul de dulciuri din supermarket ma tot uit la sortimentele de biscuti. Rar rezist tentatiei de a cumpara un pachet. Am facut si acasa tot felul de cookies, dar acestea mi se par mai speciale, fiind atat gustoase cat si aratoase. Deci spor la gatit… si savurat!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar tos (cana obisnuita de 250 ml)
  • 1/4 cana de ulei
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 1 tableta ciocolata 70% cacao, topita si racorita
  • 2 oua
  • 1 cana faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 cana zahar pudra (pt. crusta)
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ciocolata in crusta de zahar pudra:

Intr-un bol mare amestecati zaharul tos, cel vanilat, uleiul, ciocolata si lingurile de cacao. Incorporati ouale pe rand. Intr-un alt bol amestecati faina cu praful de copt si praful de sare, iar apoi adaugati compozitia de faina peste ingredientele umede.

Acoperiti aluatul si lasati-l la rece cel putin o ora. Incalziti cuptorul la 175 grade C si tapetati o tava cu hartie de copt. Formati bilute dun aluat si acoperitile cu zahat pudra. Asezati bilutele de aluat in tava lasand un spatiu de 4 cm. intre ele. Introduceti tava la cuptor si coaceti aprox. 12 minute sau pana prajiturelele cedeaza doar putin cand le apasati in centru.

Scoateti din cuptor si raciti inainte de a le servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata in crusta de zahar pudra" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Floricele de iarna