Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza

de matilda in Prajituri, 23 Mar 2011 | 3039 vizualizari

 

au un gust deosebit,deschizi mereu frigiderul sa mai iei

 

INGREDIENTE

  • Pentru cei albi:
  • 50 gr philadelphia mixat bine ,ca o crema pufoasa
  • 60 gr ciocolata alba,topita pe baie de abur si racita
  • 50 gr nuci mixate
  • 60 gr biscuit mixat
  • Pentru cei maro:
  • 50 gr philadelphia,mixata ca o crema pufoasa
  • 50 gr ciocolata 70%cacao,topita cu o lingurita cacao,pe baie de abur si racita
  • 50 gr nuci mixate
  • 70 gr biscuit mixat
  • o lingurita praf scortisoara
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza:

Biscuitii albi:

Intr-un castron se amesteca bine cu o furculita,sa fie mai gros,daca trebuie se mai adauga biscuit. Se lasa castronul o ora in frigider, sa se intareasca ciocolata. Se scoate ,pe o tableta, peste nuca de cocos,punem si deasupra,intindem si taiem cum dorim. Le pastram la frigider

Biscuitii maro:

Intr-un castron amestecam toate cu furculita,lasam o ora in frigider. Le scoatem modelam cu mana si o jumatate le trecem prin pistachio taiate, crestam putin si punem 3 petale de migdale taiate felii. Pastram la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

23.03.2011, 21:59

Prea buni...atunci lipim frigiderul cu scoci si punem sigiliu

bucatarimcudiana 1

24.03.2011, 15:32

adry88 1

02.06.2011, 16:50

superbi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuci (de post)