Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
au un gust deosebit,deschizi mereu frigiderul sa mai iei
Biscuitii albi:
Intr-un castron se amesteca bine cu o furculita,sa fie mai gros,daca trebuie se mai adauga biscuit. Se lasa castronul o ora in frigider, sa se intareasca ciocolata. Se scoate ,pe o tableta, peste nuca de cocos,punem si deasupra,intindem si taiem cum dorim. Le pastram la frigider
Biscuitii maro:
Intr-un castron amestecam toate cu furculita,lasam o ora in frigider. Le scoatem modelam cu mana si o jumatate le trecem prin pistachio taiate, crestam putin si punem 3 petale de migdale taiate felii. Pastram la frigider
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult