Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza

de matilda in Prajituri, 23 Mar 2011 | 1094 vizualizari

 

au un gust deosebit,deschizi mereu frigiderul sa mai iei

 

INGREDIENTE

  • Pentru cei albi:
  • 50 gr philadelphia mixat bine ,ca o crema pufoasa
  • 60 gr ciocolata alba,topita pe baie de abur si racita
  • 50 gr nuci mixate
  • 60 gr biscuit mixat
  • Pentru cei maro:
  • 50 gr philadelphia,mixata ca o crema pufoasa
  • 50 gr ciocolata 70%cacao,topita cu o lingurita cacao,pe baie de abur si racita
  • 50 gr nuci mixate
  • 70 gr biscuit mixat
  • o lingurita praf scortisoara
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza:

Biscuitii albi:

Intr-un castron se amesteca bine cu o furculita,sa fie mai gros,daca trebuie se mai adauga biscuit. Se lasa castronul o ora in frigider, sa se intareasca ciocolata. Se scoate ,pe o tableta, peste nuca de cocos,punem si deasupra,intindem si taiem cum dorim. Le pastram la frigider

Biscuitii maro:

Intr-un castron amestecam toate cu furculita,lasam o ora in frigider. Le scoatem modelam cu mana si o jumatate le trecem prin pistachio taiate, crestam putin si punem 3 petale de migdale taiate felii. Pastram la frigider

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza 93836
retete culinare - Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza 93837

COMENTARII (16)

Rux 1

23.03.2011, 21:59

Prea buni...atunci lipim frigiderul cu scoci si punem sigiliu

bucatarimcudiana 1

24.03.2011, 15:32

adry88 1

02.06.2011, 16:50

superbi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: