Biscuiti deliciosi

de reisnaor_2006 in Prajituri, 8 Oct 2014 | 6935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 2 lg coaja lamaie
  • 4 galbenusuri
  • 250 gr unt
  • Ornat:
  • dulceata
  • zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti deliciosi:

Intr-un castron se pun toate ingredientele si se framanta un aluat. Cand este gata il invelim in folie si il lasam la frigider 1 ora. Cuptorul il incingem la 200 de grade. Se intinde aluatul pe plansa de lucru si se decupeaza forme. Deasupra putem orna cu dulceata.

Tapetam tava cuptorului cu hartie de copt si le asezam in tava,cand se rumenesc sunt gata si le pudram cu zahar praf.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti deliciosi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri "Boabe de cafea"