Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji

de vio_dreams in Dulciuri, 12 Feb 2013 | 2640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar faina integrala
  • 2 pahare tarate de ovaz
  • 1 pahar zahar brun
  • 1 pahar unt topit
  • 4 linguri zeama lamaie
  • 1 lingura coaja lamaie
  • 20 gr fructe goji
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf sare
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji:

Amestecam faina intregrala, taratele de ovaz, zaharul brun, praful de copt si sarea. Adaugam peste ele untul topit  oul si coaja de lamaie si amestecam.

Fructele goji le stropim cu zeama de lamaie si le lasam 1 minut apoi le adaugam la compozitie.

Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora.Daca nu este suficient de maleabil aluatul puteti adauga putina faina.

Presaram cu faina blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa. Decupam cu ajutorul unei forme rotunde.

Punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt.

Ii dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Deliciosi si sanatosi.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji 203925
retete culinare - Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji 203926
retete culinare - Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji 203927
retete culinare - Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji 203928
retete culinare - Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji 203931
retete culinare - Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji 203932
retete culinare - Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji 203933

COMENTARII (7)

Rocsi 1

12.02.2013, 22:39

jolygina 1

12.02.2013, 23:38

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:41

imi place combinatia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S