Biscuiti din cereale cu fructe

de kamy in Dulciuri, 10 Mai 2011 | 4777 vizualizari

 

De multe ori cumpar cereale pe care Sabina le baga in cos si pana la urma constata ca nu-i plac.Cu multe am hranit caini,dar acum,devenind o gospodina econoama,am facut din ele niste biscuiti care sunt deliciosi si care dispar repede din cutie.

 

INGREDIENTE

  • un pachet margarina Rama Maestro
  • 3 oua
  • 200 ml.lapte
  • 50 gr faina
  • 200 gr.zahar
  • 1 pachet cereale cu fructe(750 gr)
  • 1/2 lg.amoniu
  • 1 ling.cacao
  • 1 ciocolata amaruie
  • esenta de vanilie si rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti din cereale cu fructe:

Margarina la temperatura camerei, se freaca spuma cu zaharul, se adauga ouale pe rand, faina, laptele in care se dizolva amoniul, esenta de vanilie, dupa care cerealele, amestecand bine toata compozitia. Se acopera castronul cu o folie si se pune la frigider 30-40 min pentru a se inmuia cerealele.

Se pune hartie de copt in tava aragazului si cu o lg.se ia din compozitie si se formeaza gramajoare la distanta una de cealalta si se lasa la copt 15-20 min la foc mic.(cand sunt gata se maronesc putin pe margini...dar nu tare sa se arda...la cele cu cacao se observa mai greu)

Dupa ce am folosit jumatate din compozitie, am pus 1 ling.cacao, esenta de rom si o ciocolata maruntita si am facut restul biscuitilor de cacao.

Cand sunt gata se iau cu o paleta si se pun pe gratar sa se raceasca.

 

 

 

TIPS-URI

1

cand se iau din tava par moi,sa nu va speriati ptr ca dupa ce se racesc sunt ok.

2

ling=lingura

3

pana se coc biscuitii,tineti castronul cu compozitia ramasa,acoperit,in frigider

4

se poate pune praf de copt,dar eu nu am avut in casa de data asta

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti din cereale cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (58)

kamy 1

12.05.2011, 12:38

lilik...chiar buni

Cris2711 1

07.10.2011, 11:40

Gospodina econoama si nu numai,clever

kamy 1

07.10.2011, 11:59

cris...ma faci sa rosesc atatea laude nu puteam primi decat de la tine,prietena mea virtuala

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura frantuzeasca