Biscuiti Espresso cu Cafea

de Alina26 in Dulciuri, 9 Apr 2013 | 6454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g faina 00
  • 125g unt
  • 35g cacao
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 150g zahar brun
  • 70g chips-uri de ciocolata
  • 1 lingurita cafea
  • un vârf de cuțit de extract de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Espresso cu Cafea:

1.Incalziti cuptorul la 180°.Intr-o tava de cuptor puneti hartie de copt.Mestecati faina,praful de copt si cacaoa si dati-le prin sita.

2.Intr-un bol mixati untul cu zaharul pana devine cremos.Apoi adaugati oul,extractul de vaniliesi cafeaua si mestecati cu grija.

3.Adaugati faina,cacaua,praful de copt (da-te prin sita mai sus),rand pe rand si mestecati.

4.Adaugati si chips-urile de ciocolata si mestecati.

5.Faceti bilute,cat niste nuci,le puneti pe tava si apasati usor cu o furculita.Le dati la cuptor pentru 15 min.

6.Lasati sa raceasca si serviti!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Espresso cu Cafea" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nuci cu crema de ciocolata