Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
1.Incalziti cuptorul la 180°.Intr-o tava de cuptor puneti hartie de copt.Mestecati faina,praful de copt si cacaoa si dati-le prin sita.
2.Intr-un bol mixati untul cu zaharul pana devine cremos.Apoi adaugati oul,extractul de vaniliesi cafeaua si mestecati cu grija.
3.Adaugati faina,cacaua,praful de copt (da-te prin sita mai sus),rand pe rand si mestecati.
4.Adaugati si chips-urile de ciocolata si mestecati.
5.Faceti bilute,cat niste nuci,le puneti pe tava si apasati usor cu o furculita.Le dati la cuptor pentru 15 min.
6.Lasati sa raceasca si serviti!
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult