Biscuiti Espresso cu Nuci

de Angelina_Elena in Dulciuri, 9 Iun 2013 | 1310 vizualizari

 

By Alina26!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina 000
  • 125 g margarina rama
  • 140 g zahar tos
  • 50 g nuca macinata
  • 35 g cacao
  • 1 ou
  • 1 lingurita ness
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Espresso cu Nuci:

Intr-un vas amestecam faina, cacaoa, ness-ul, praful de copt apoi le trecem printr-o sita.

In alb vas punem margarina la temperatura camerei, zaharul, praful de sare si mixam foarte bine.

Adaugam apoi oul si omogenizam.

Adaugam amestecul de faina cu cacao, ness si praf de copt, nuca macinata si omogenizam (eu am amestecat cat am putut cu mixerul apoi am amestecat cu o lingura de lemn).

Incalzim cuptorul la foc mediu si tapetam o tava cu hartie de copt.

Facem bilute de marimea unei nuci, le asezam in tava si le apasam usor cu o furculita.

Dam biscuitii la cuptor pentru 15 minute.

Ii lasam sa se raceasca in tava, apoi ii depozitam intr-o casera cu capac.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Din ingredientele de mai sus am obtinut 32 de biscuiti.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti Espresso cu Nuci 235069
retete culinare - Biscuiti Espresso cu Nuci 235070
retete culinare - Biscuiti Espresso cu Nuci 235071
retete culinare - Biscuiti Espresso cu Nuci 235072

COMENTARII (32)

Angelina_Elena 1

10.06.2013, 15:20

Simo, accept!

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 12:04

buni biscuitii

Panacris 1

08.05.2014, 07:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55