Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale

de Brindusa in Prajituri, 19 Mar 2012 | 2177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g unt moale
  • 150 g zahar brun
  • 100 g zahar tos
  • 100 g fulgi de cocos
  • 50 g migdale maruntite
  • 3 oua
  • 400 g faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 g ciocolata neagra, taiata marunt
  • 2 pastai de vanilie, semintele
  • migdale pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale:

Incalzeste cuptorul la 180 C. Pune hartie de copt in doua tavi mari de aragaz.

Pe una din tavi intinde fulgii de cocos si pune-i in cuptor cateva minute, ca sa se aureasca. Ai mare grija pentru ca se ard foarte usor!

Amesteca faina cernuta cu praful de copt, fulgii de cocos si migdalele maruntite.

Mixeaza untul si zaharul cateva minute, pana se omogenizeaza.

Adauga ouale pe rand si semintele de vanilie, amestecand dupa fiecare.  

Mixeaza inauntru amestecul de faina. Adauga si ciocolata si amestec-o cu o lingura.

Cu ajutorul a doua linguri pune bile de coca in tava, la distanta de 2-3 cm una de alta (biscuitii se lasa putin la copt).

Coace biscuitii cam 10 minute, la 180 C. In final trebuie sa fie usor auriti.

Scoate biscuitii din tava si raceste-i pe un gratar.

 

COMENTARII (21)

Brindusa 1

20.03.2012, 23:38

Si tie, Simona

Laly 1

21.03.2012, 10:43

Vin si eu la unul,aduc eu cafeluta

MIUTA 1

21.03.2012, 13:29

Super buni,vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D