Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale

de Brindusa in Prajituri, 19 Mar 2012 | 4445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g unt moale
  • 150 g zahar brun
  • 100 g zahar tos
  • 100 g fulgi de cocos
  • 50 g migdale maruntite
  • 3 oua
  • 400 g faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 g ciocolata neagra, taiata marunt
  • 2 pastai de vanilie, semintele
  • migdale pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale:

Incalzeste cuptorul la 180 C. Pune hartie de copt in doua tavi mari de aragaz.

Pe una din tavi intinde fulgii de cocos si pune-i in cuptor cateva minute, ca sa se aureasca. Ai mare grija pentru ca se ard foarte usor!

Amesteca faina cernuta cu praful de copt, fulgii de cocos si migdalele maruntite.

Mixeaza untul si zaharul cateva minute, pana se omogenizeaza.

Adauga ouale pe rand si semintele de vanilie, amestecand dupa fiecare.  

Mixeaza inauntru amestecul de faina. Adauga si ciocolata si amestec-o cu o lingura.

Cu ajutorul a doua linguri pune bile de coca in tava, la distanta de 2-3 cm una de alta (biscuitii se lasa putin la copt).

Coace biscuitii cam 10 minute, la 180 C. In final trebuie sa fie usor auriti.

Scoate biscuitii din tava si raceste-i pe un gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Brindusa 1

20.03.2012, 23:38

Si tie, Simona

Laly 1

21.03.2012, 10:43

Vin si eu la unul,aduc eu cafeluta

MIUTA 1

21.03.2012, 13:29

Super buni,vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciocolata