Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Sint foarte buni si imi place ca sint moi chiar si dupa citeva zile.
Se amesteca ingredientele uscate si se adauga toate celalalte. Mi-a iesit o coca mai lipicioasa. Se pune la frigider citeva ore, dar eu am tinut-o acolo peste noapte. Se rupe o bucata cam de marimea unei portocale, iar restul se tine in continuare in frigider. Eu am framintat foarte putin bucata de aluat, am intins-o intre 2 foi de copt cam la 3-4mm grosime. Am decupat forme pe care le-am pus in tava, pe hirtie de copt, in cuptorul incins la 200grade 5-8min. Cum incep sa se rumeasca pe fund se scot si se lasa la racit. Am pus si o poza cu "asa nu". Am glazurat biscuitii cu fondant diluat si colorat cu portocaliu.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult