Biscuiti moi cu cacao si alune

de Brindusa in Prajituri, 8 Feb 2012 | 4495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 150 g zahar brun
  • 3 linguri cu miere
  • 2 oua
  • 2 linguri cu cacao
  • 100 ml lapte
  • 250- 300 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 g alune de padure, maruntite putin
  • 2 linguri esenta de vanilie homemade
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti moi cu cacao si alune:

Incalzeste cuptorul la 180 C si pune hartie de copt pe 3 tavi mari.

Amesteca 250 g faina cu cacao si  praful de copt. Cerne-le impreuna.

Cu mixerul bate untul cu zaharul, pana se alifiaza putin. Adauga mierea si amesteca. Pune ouale pe rand, amestecand dupa fiecare. Amesteca inauntru esenta de vanilie.

Pune 1/2 din amestecul de faina, apoi laptele, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare. Coca trebuie sa fie moale, dar odata luata in lingurita sa-si pastreze forma. Daca e prea molae, adauga si restul de faina. Adauga si alunele si amesteca-le.

Pe tavi pune cate 1 lingurita de coca la distanta de 3 cm (biscuitii se lasa putin in timpul coptului). Coace 10 minute la 180 C.

Raceste biscuitii pe gratare de metal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti moi cu cacao si alune" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

mena29 1

09.02.2012, 16:48

Ce frumosi!

madi_marin 1

09.02.2012, 19:42

ce-mi plac....

MIUTA 1

10.02.2012, 11:13

Suuuuuper faini si cred ca se topesc in gura.....imi plac de mai multe ori!!!!!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu iaurt