Biscuiti pentru Mos Craciun

de nadea68 in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 1530 vizualizari

 

Pentru ce care iubesc biscuitii dar pentru un motiv sau altul nu se apuca sa-i faca....
O reteta usoara si aspectuoasa...

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat pentru tarta( dulce)
  • 100 g zahar pudra
  • cateva picaturi apa
  • coloranti alimentari
  • decoratii din zahar
  • esente(lamaie,vanilie,)
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru Mos Craciun:

Foaia de tarta o tinem la temperatura camerei,dupa care o intindem. Cu ajutorul formelor pentru biscuiti decupam ce dorim.

Eu am ales stelute si braduleti. Dupa ce le-am decupat le bagam la cuptor pentru 15 minute,pe o tava de cuptor acoperita cu hartie. Intr-un bol mic punem zaharul pudra si apa,o lingura.Daca e prea consistenta se mai adauga apa ,daca e prea lichida se adauga zahar.Trebuie sa obtinem o glazura sa putem lua cu pensula de bucatarie si sa punem pe biscuiti. Adaugam coloranti si esenta de lamaie sau ce esenta dorim. Eu am facut si cateva duble in sensul ca am decupat o stea si inca una cu gaura in mijloc. Dupa ce se coc le lipim cu glazura si in mijloc umplem cu ciocolata, in cazul meu, sau cu dulceata daca va place. Biscuitii dupa ce sau racit ,li-am ornat cu glazura colorata si bilute de zahar argintate. .Se potrivesc foarte bine la o cafea :)....sau cu lapte pentru Mos craciun :)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti pentru Mos Craciun 285633
retete culinare - Biscuiti pentru Mos Craciun 285634
retete culinare - Biscuiti pentru Mos Craciun 285635
retete culinare - Biscuiti pentru Mos Craciun 285636

COMENTARII (31)

merisor 1

21.12.2013, 09:19

Minunati!

marcela1979 1

21.12.2013, 10:37

nadea68 1

21.12.2013, 15:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55