Biscuiti pestisori

de Mama_Lizica in Prajituri, 31 Dec 2009 | 4321 vizualizari

 

E o reteta simpla, se face repede si biscuitii se pastreaza chiar si 2-3 saptamani (daca nu pui ciocolata pe deasupra), intr-o cutie de metal. Se poate pune si cacao in compozitie.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 100 g zahar pudra,
  • 150 g unt,
  • 250 g faina,
  • 1 praf de copt,
  • 1 esenta lamaie sau portocala,
  • 100 g ciocolata alba,
  • 100 g ciocolata neagra,
  • nuci pisate
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pestisori:

Toate ingredientele se amesteca bine, apoi se framanta energic pe o planseta presarata cu putina faina. Cand coca e legata si putin tare, se intinde intr-o foaie de jumatate de centimetru grosime si se taie (cu formele de biscuiti sau folosind un sablon de carton decupat in forma de pestisor). Se coc in tava neunsa si netapetata cu faina, la foc potrivit, cateva minute. Atentie, se ard destul de repede! Cand s-au racit, pot fi ornati cu ciocolata topita la bain-marie, apoi dati prin nuca pisata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pestisori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni in straturi