Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se dizolva drojdia in jumatate din cantitatea de apa, se cerne faina intr-un bol si se amesteca cu putina sare, apoi se adauga drojdia si uleiul. Se amesteca usor, adaugand si restul de apa, putin cate putin.
La final se adauga macul/susanul si se framanta pana obtineti un aluat lucios si nelipicios (cca 5 minute). Se lasa aluatul la crescut 1 ora, apoi se intinde o foaie subtire din care decupam biscuitii (pe care ii puteti presara cu putina sare fina, daca ii vreti mai sarati). Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se asaza biscuitii la distanta destul de mica (nu cresc prea mult). Se incalzeste cuptorul la 175 grade C si se da tava la cuptor pana incep sa devina biscuitii aurii.
Sunt foarte buni ca aperitiv sau gustare pentru copii ...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult