Biscuiti spiralati

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 5 Dec 2010 | 6099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt/margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • Vanilie
  • Coaja rasa de lamaie,portocale
  • 300 g faina
  • 5 g praf de copt
  • 3 linguri cacao neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Margarina la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra pana devin o crema spumoasa.Se adauga oul si se mixeaza pana se incorporeaza bine si redevine o crema omogena.Se adauga aromele si se incorporeaza faina amestecata cu praf de copt.

Aluatul se imparte in 2 parti egale.In una din jumatati se incorporeaza prin framantare cacaua.

Masa de lucru se unge cu ulei;se intinde aluatul alb  intr-un dreptunghi;la fel si blatul negru se intinde intr-un dreptunghi egal cu cel alb.Peste blatul alb se aseaza blatul negru si se ruleaza impreuna.Rulada se lasa 30 de minute la frigider apoi se taie felii de 1 cm grosime si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se coc aprox 15 minute in cumptorul preincalzit la 180 grade C.Se pastreaza in cutii din metal inchise erimetic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

LUK 1

06.12.2010, 00:13

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:13

frumos si bun

Teo 1

07.12.2010, 08:27

nu stiu cat or fi de buni, dar aratafrumos de tot !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri