Biscuiti Spiralati

de Adinacarla in Prajituri, 17 Ian 2010 | 5972 vizualizari

 

Sunt buni de mancat alaturi de o cana de lapte cald.
M-am indragostit pe loc de acesti biscuiti cand am citit reteta lor pe un blog.

 

INGREDIENTE

  • 1oog zahar pudra
  • 200g faina
  • 1 esenta rom
  • 1 esenta vanilie
  • 150 g unt ( la temperatura camerei)
  • 1 ou intreg
  • 1 lingura cu varf de cacao
  • 1 lingura lapte fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Spiralati:

Frecam untul spuma impreuna cu laptele fierbinte. Separat, intr-un vas mic se bate oul impreuna cu zaharul pudra, apoi turnam amestecul peste unt si inglobam faina.


Impartim coca obtinuta in doua parti egale. In una amestecam esenta de vanilie, in cealalta amestecam esenta de rom si cacao.


Pe planseta unsa cu putin ulei intindem doua foi de dimensiuni aproximativ egale...una neagra si una alba. Apoi la suprapunem si le rulam.


Rulada bicolora se inveleste in folie alimentara si se da la frigider 30 minute.


Apoi taiem rulada in 'felii" de aproximativ 1 centimetru grosime.


Pulverizam ulei pe tava si apoi o tapetam cu hartie de copt si asezam biscuitii.


Atentie...nu lipiti biscuitii unul de altu pentru ca ei mai cresc la copt si lipesc intre ei.


Biscuitii spiralati se cop 10-12 min la foc potrivit in cuptorul preincalzit.

 

COMENTARII (5)

Adinacarla 1

17.01.2010, 23:46

aproximativ 25 de biscuiti...

Bunica 1

25.03.2010, 22:40

Foarte buni! Trebuie sa-i fac!

lia maria 1

12.04.2010, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!