Biscuiti spritati

de cccris in Prajituri, 23 Feb 2010 | 36469 vizualizari

 

Sint foarte simplu de facut si minunati dimineata la cafea.

 

INGREDIENTE

  • unt - 230g  
  • crema de brinza - 100g  
  • zahar - 110g  
  • 1 galbenus  
  • faina - 400g  
  • scortisoara - 1 lingurita  
  • sare - 1/2 lingurita  
  • vanilie  
  • coaja de lamaie  
  • cuisoare pisate  
  • orice arome va mai plac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spritati:

Se amesteca untul cu brinza si zaharul, se adauga galbenusul, apoi faina si restul ingredientelor.

Sau mai simplu, la masina de paine - lichidele + faina pina ce se omogenizeaza aluatul.

Cei care au gindit reteta zic sa sa mai tinem aluatul la rece 30 min, dar eu nu mai fac asta si pun direct in sprit si fac forme cum vreau eu. Am bagat aluatul data trecuta la frigider si l-am uitat mai mult de 30 min. Se intarise de nu mai puteam sa-l torn cu spritul in tava. L-am modelat cu mina in forma de covrigei. E ok oricum decideti sa faceti.

Se tin la cuptorul incins la temperatura nu foarte mare cam 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

ionix 1

24.02.2010, 11:41

Cris, nu cred ca am... cand am cumparat masina mi-au dat-o fara doua chestii, una stiu ca era forma pt carnati, si nu stiu care e a doua chestie
si eu as cumpara numai prostii noroc ca ma opreste portofelul

Bya Ralu 1

07.08.2013, 19:07

buni buni

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajiturica prajiturelelor