Biscuiti Spritati

de T I M E A in Prajituri, 25 Mai 2013 | 16421 vizualizari

COMENTARII (22)

Tabita _ 1

25.05.2013, 12:11

- Andreea - 1

25.05.2013, 12:14

ce-mi plac...

T I M E A 1

25.05.2013, 13:27

Tabita , Andreea

delia64 1

25.05.2013, 14:09

Ce frumusei sunt si buni trebuie sa fie ...merita incercat !

epurasha2bb 1

25.05.2013, 14:50

super

T I M E A 1

25.05.2013, 15:19

Delia sunt buni biscuitii mai ales langa cafea

T I M E A 1

25.05.2013, 15:19

Epurasha

Cris2711 1

25.05.2013, 15:57

ce bine arata

T I M E A 1

25.05.2013, 16:06

Cris

Dya Daniela Andrei 1

25.05.2013, 16:35

ionela2682 1

25.05.2013, 17:55

Ce super !!Identica si la fel am si eu o forma ...eu reusesc cam greu sa lipesc fursecurile pe foaia de copt..am incercat doar sa tapetez cu faina tava si la fel...cum procedezi tu?.vad ca sunt tare frumosi

Dana_Retetegg 1

25.05.2013, 18:49

Aurelia 07_07 1

25.05.2013, 20:11

foarte bine arata

diaconta 1

25.05.2013, 22:03

Superbi ti-au iesit
si eu faceam pe vremuri la masina de tocat ))
am si eu forme,dar cred ca nu a fost buna consitenta cand am facut ca n-au iesit de nici o treaba ))))

Rocsi 1

25.05.2013, 22:18

Sunt super deliciosi Un aparat din asta trebuie sa imi iau si eu

T I M E A 1

25.05.2013, 22:22

multumesc fetelor, ma bucur ca va plac

T I M E A 1

25.05.2013, 22:23

Ionela, Dia e drept ca nu au iesit la fel si la unele iesea mai mult aluat la altele mai putin. Dar pana la urma totul a fost in regula Idea e sa ti apasat pe hartia de copt cred ca nu trebuie sa intre aer, asa am tras eu concluzia. Trebuie sa fac din nou sa vada daca ies la fel de bine

Lau 1

26.05.2013, 12:36

de astia vreau si eu

Alinutza80 1

26.05.2013, 13:35

T I M E A 1

26.05.2013, 13:51

cu drag Laurenta ;
Alinutza

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 13:54

deliciosi

Panacris 1

10.11.2013, 14:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti din faina de spelta cu piersici