Biscuiti spritati(Spritzgebäck)

de marieta in Prajituri, 28 Noi 2011 | 6981 vizualizari

COMENTARII (13)

marieta 1

28.11.2011, 14:12

pozele iar nau iesit cum as fi vrut!!!!!!!!!!!!

Miha 1

28.11.2011, 14:26

Marieta, cu parere de rau, cateva dintre ele le-am sters. Poate data viitoare vor iesi mai bine.

gaby_gabytza 1

28.11.2011, 14:35

prima

DIANA B 1

28.11.2011, 14:46

Pffffffffffffffffffff , pacat de aparatul ala ... chiar nu se poate regla ?

- Andreea - 1

28.11.2011, 15:18

cind vezi asa ceva.....cum sa nu iti placa dulciurile?

MotanLaOale 1

28.11.2011, 15:21

Lau 1

28.11.2011, 16:22

pacat de poze sunt delicioase

Rocsi 1

28.11.2011, 19:14

ce-mi plac..si ai facut si diferita forme

Cris2711 1

29.11.2011, 10:08

alinutzika 1

29.11.2011, 11:52

foarte bune!
Un mic sfat Marieta, draga mea: stii de ce nu-ti ies asa bine pozele? Eu cred ca din cauza ca nu lasi putin imaginea sa se focalizeze si te grabesti sa faci poza. Asa, imaginile ies in ceata, de parca ti-a tremurat mana. Am vazut ca unele poze sunt mai clare, iar unele foarte neclare. Asta inseamna ca nu e de vina aparatul. Chiar daca e mai slab el, pozele sunt mai putin calitative in ce privesc culorile si detaliile, dar nu trebuie sa fie in ceata.
Nu stiu ce aparat ai, dar sa stii ca nici eu nu am aparat performant, insa il "ajut " incercand sa fac pozele la lumina naturala, sa tin aparatul nemiscat cand fac poza si sa fac atatea poze pana sunt multumita de ele..))
Te pup....sper sa nu te superi.. Am vrut doar sa te ajut, pt ca nici mie nu imi ieseau deloc bine la inceput pozele, dar acum eu zic ca sunt acceptabile..

marieta 1

29.11.2011, 13:51

multumesc de sfat!!!nu ma supar.adevarul este ca ma cam grabesc cand fac pozele si in plus am facut prajitura noaptea.unele poze leam facut la lumina becului slab altele a doua zi.dar sa sti tot ce am gatit in ultimul timp a fost in stres fiindca nu sunt la mine acasa ci la munca.dar placerea de a gati si de a posta pe bucataras,imi face sederea mai usoara!!

mena29 1

29.11.2011, 13:59

gustosi!

Miha 1

30.11.2011, 14:26

Chiar daca in fotografia culinara este de preferat a se evita folosirea blitzului, in unele cazuri e chiar binevenit.
In cazul tau Marieta, pozele ies miscate pentru ca imaginea nu este bine focalizata ( aloca un timp numai pentru fotografiere, sa nu mai fii pe fuga. Mai bine 5 minute linistite, decat 10 pe fuga. ) si lumina este foarte slaba (decat o imagine terna, fara culoare, mai bine blitz-ul)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati