Biscuiti vanilati cu lamaie

de RuxyRux in Dulciuri, 23 Feb 2015 | 7046 vizualizari

 

Atat de fragezi incat se topesc in gura de placerea gustului :)))))! :) Va invit sa ii probati...merita, este o reteta de biscuiti excelenta, usoara, simpla si rapida!

 

INGREDIENTE

  • 375 gr faina de patiserie
  • 150 gr zahar pudra
  • 200 gr unt( gras 85% neaparat)
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri de smantana grasa
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • vanilie( 2 sau 3 pliculete de zahar vanilat)
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti vanilati cu lamaie:

Din aceasta cantitate iese o tava de biscuiti( tava de cuptor).

Se cerne faina( sau nu, cum doriti) si se da deoparte, untul rece se da pe razatoarea mare, intr-un castron si se amesteca cu restul ingredientelor, zaharul pudra, vanilia, galbenusurile, smantana, zeama si  coaja de lamaie, sarea si praful de copt.

Incepem sa adaugam faina, mai intai punem 250 grame si apoi restul putin cate putin, pana simtim ca aluatul se desprinde  destul de usor de pe maini. 

Dupa ce dam o forma aluatului il infainam foarte putin, il infoliem si il dam la rece 10 minute. Incingem cuptorul la 180 de grade si ne apucam sa formam biscuitii.

Coacem biscutii 20 de minute, ii scoatem cand sunt gata , ii lasam sa se raceasca si ii pudram cu zahar pudra vanilat.

Deeeeeeeliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti vanilati cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede